A trójai falófasz

Úgysem értenétek. Ti túl ostobák vagytok ehhez. A büdös életben nem fogjátok úgy látni a világot, ahogy mi...

Friss topikok

Magyarság

KekSarok 2009.04.27. 23:36

Mik vagyunk mi magyarok? A legalja! Elértük, hogy egy óriási országból, porszemnyivé váljunk. Lófaszunk sincs! Amije van/volt is a magyarnak, azzal is külföldön érvényesül(t). Egy olyan országban élünk - vagyis inkább vagyunk -, ahol az életkörülmények nem meg vannak teremtve, hanem csak próbálnak létrejönni.

A magyar adózik a fizetéséből. Ha házat akar építeni és megveszi az összetevőket, azt is adózottan veszi. Felépíti, szegény magyar ember a házát, ám ha véletlenül beüt a szar és el kell adnia, az érte kapott összeget megint le kell adózni. Háromszoros adózás!!! Miért nem kapok akkor háromszoros juttatást, csak azért, mert itt élek, ebben az országban? Hogy jön az állam a megadóztatásomhoz amiatt, hogy a saját erőmből és az izzadságos munkámmal megkeresett pénzből vett összetevőkből felépített házamat eladom? Dologozott helyettem? Állta az összetevőket? Adott munkásokat, akik felépítették ingyen a házamat?

Lófaszt se adott!


Az állam csak ül a seggén és zsebeli a pénzt. Zsebeli, mert egymillió ember tart el tízmilliót, azaz egy ember tart el tizet. És mit kap ezért az a bizonyos "egy ember"?

Szart se!


A kisebbség kapja a hatvan féle segélyét, a magyar ember meg - szó szerint - dögöljön meg!!! Ez van! Mit teszünk ez ellen? Hát persze, hogy semmit. Ülünk a picsánkon és várjuk a sültgalambot. Aki véletlenül megtöri a csöndet és felszólal a kisebbség, a politika (ami gyakorlatilag nincs), vagy épp az ország helyzete ellen, azt rögtön kirekesztik.

"Hol a hazafiság és a küzdeni akarás?" Rossz a kérdés. Előbb teremtsenek már egy olyan államot, amiért érdemes kiállni és utána kérdezgessenek már, ehhez hasonló baromságokat...

 

Címkék: lófasz magyarok kisebbség

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://a-trojai-falofasz.blog.hu/api/trackback/id/tr81090574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása