A trójai falófasz

Úgysem értenétek. Ti túl ostobák vagytok ehhez. A büdös életben nem fogjátok úgy látni a világot, ahogy mi...

Friss topikok

P-elmélet

KekSarok 2009.05.02. 13:16

    Személy szerint, a kedvenc betűm az "Ü". Kizárólag nagybetűvel. Olyan, mint egy smiley. Akármikor meglátok egyet valahol, rögtön hepibb leszek. Bármennyire is igaz ez rám, be kell látnom, hogy ennek ellenére, tagadhatatlanul a "P" irányítja a Világot.

 

 

P, mint pénz

Egy világválság, ami a pénz miatt robbant ki, most kihatással van az egész világra. Plusz, ha van pénzed, bármit megvehetsz, tehát jól élsz. Lehet, hogy nem boldogan, de jól.

P, mint presztízs

Meghatározza, hogy melyik fokán is állsz, a Világ ranglétrájának. Meghatározza az ismerőseid számát és azt, hogyan viszonyulnak hozzád. Sikereidet, vagy épp azok hiányát szemlélteti, mely alapján sikerül az embereknek beskatulyázni téged. Egy ilyen számító Világban, a presztízs miatt leszel valaki...vagy épp egy senki.

P, mint pia

Lételem. Még jó! Gyengébb változata, az üdítő, ismertebb nevén: Lónyál. Ütősebb változata - az alkohol tartalmú - hol ritkán, hol gyakran lételem. Na meg persze ott a víz is a harmadik helyen.

P, mint pöcs

Donnie Darko kimondta a tutit: "Mi értelme az életnek, hogyha nincsen pöcsöd?" A pöcs a legalapabb lételem. Mindkét nem számára nélkülözhetetlen, hiszen - mint tudjuk - Mr. Evolúciós Bácsi úgy alakította a puncit, hogy az egy befelé nőtt pöcs...ez a magyarázat arra, hogy miért is illik bele a pöcs (az esetek minimális részében)

P, mint pina

Pina nélkül kihalnánk. A világ legütősebb drogja. Szó szerinti értelemben vett D-R-O-G. Amíg nem kóstolsz bele, nem hiányolod, de amint megízlelted, rákattansz és ha nem kapod meg a szokásos adagod, akkor remegni kezd a kezed...a lábad közt. Nemhogy tudatmódosító, hanem tudatáthelyező szer, hiszen áthelyezi a férfi tudatát a fejből, az egy méterrel lentebb található pöcsbe - melyről az előbb beszéltünk -.

P, mint picsa

Szleng-szó, arra a képződményre, mely sunyi módon a pina köré nőtte magát és a legtöbb etnikumban, szimplán csak "nő"-nek hívják. A felsőbbrendű lény, az oldalborda, mely mindig ott áll egy férfi mögött, mindig ő hozza a döntéseket és mindig elhiteti a pasival, hogy a pasi hozza a döntéseket.

   

    Vizsgáljuk meg egyben az egészet: Ha van PÉNZ, akkor vehetsz PIÁT. Ha van PIA, akkor oda mersz menni a "nem is annyira szép" fajta PICSÁHOZ. Ha bedugod a PÖCSÖD, a PICSA PINÁJÁBA, akkor eléred, hogy a tiéd legyen. Ha tiéd a PICSA, akkor megvannak a jó döntések, az előrehaladás és így meglesz a PRESZTÍZS. Ha van PRESZTÍZS, akkor el lehet helyezkedni, jön a sok PÉNZ. Ha van PÉNZ, akkor vehetsz PIÁT...

   

 

     A "P" körforgása megállíthatatlan és annak elemei kötelezően részei a láncolatnak. Sokan hiszik, hogy a Világot egy felsőbb erő irányítja, de az nem egy személy (pl.: Isten). Lehet, hogy a "P" az? Egy testetlen valami, mely a betűk közé rejtette magát, hiszen ott senki sem keresné. Gondoljunk csak bele...a Sátán legnagyobb átverése is az volt, hogy elhitette velünk, ő nem is létezik.

Címkék: pina pénz pia pöcs picsa presztízs

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://a-trojai-falofasz.blog.hu/api/trackback/id/tr41098690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása